Wersje językowe
Promocje
Pilot 2.4GHz do LED CCT; 1-strefowy; 2 sceny; klasyczne przyciski
Pilot 2.4GHz do LED CCT; 1-strefowy; 2 sceny; klasyczne przyciski

51,30 zł

Cena regularna: 57,00 zł

Najniższa cena: 52,61 zł

41,71 zł

Cena regularna: 46,34 zł

Najniższa cena: 42,77 zł
szt.
Zasilacz LED stałoprądowy ściemnialny DALI PUSH-DIM 37W 75-400mA 54-240VDC slim
Zasilacz LED stałoprądowy ściemnialny DALI PUSH-DIM 37W 75-400mA 54-240VDC slim

84,15 zł

Cena regularna: 99,00 zł

Najniższa cena: 89,00 zł

68,41 zł

Cena regularna: 80,49 zł

Najniższa cena: 72,36 zł
szt.
Zasilacz LED stałoprądowy ściemnialny DALI / PUSH-DIM 60W 120-550mA 54-240V DC slim
Zasilacz LED stałoprądowy ściemnialny DALI / PUSH-DIM 60W 120-550mA 54-240V DC slim

106,25 zł

Cena regularna: 125,00 zł

Najniższa cena: 114,45 zł

86,38 zł

Cena regularna: 101,63 zł

Najniższa cena: 93,05 zł
szt.
Zasilacz LED stałoprądowy 120W regulowany prąd 300-750mA 54-216VDC
Zasilacz LED stałoprądowy 120W regulowany prąd 300-750mA 54-216VDC

67,15 zł

Cena regularna: 79,00 zł

Najniższa cena: 53,30 zł

54,59 zł

Cena regularna: 64,23 zł

Najniższa cena: 43,33 zł
szt.
Zasilacz stałonapięciowy LED ściemnialny DALI / PUSH-DIM 24V DC DALI 75W 3.125A
Zasilacz stałonapięciowy LED ściemnialny DALI / PUSH-DIM 24V DC DALI 75W 3.125A

135,15 zł

Cena regularna: 159,00 zł

Najniższa cena: 159,00 zł

109,88 zł

Cena regularna: 129,27 zł

Najniższa cena: 129,27 zł
szt.
Zasilacz stałonapięciowy LED ściemnialny 24V DC 40W 1.65A DALI / PUSH-DIM / 0-10V
Zasilacz stałonapięciowy LED ściemnialny 24V DC 40W 1.65A DALI / PUSH-DIM / 0-10V

84,15 zł

Cena regularna: 99,00 zł

Najniższa cena: 99,00 zł

68,41 zł

Cena regularna: 80,49 zł

Najniższa cena: 80,49 zł
szt.
Zasilacz stałonapięciowy LED ściemnialny 24V DC 240W 10A DALI / PUSH-DIM / 0-10V
Zasilacz stałonapięciowy LED ściemnialny 24V DC 240W 10A DALI / PUSH-DIM / 0-10V

296,65 zł

Cena regularna: 349,00 zł

Najniższa cena: 299,00 zł

241,18 zł

Cena regularna: 283,74 zł

Najniższa cena: 243,09 zł
szt.
Zasilacz LED stałoprądowy ściemnialny ZigBee 750-1050mA 20-42VDC
Zasilacz LED stałoprądowy ściemnialny ZigBee 750-1050mA 20-42VDC

109,65 zł

Cena regularna: 129,00 zł

Najniższa cena: 119,00 zł

89,15 zł

Cena regularna: 104,88 zł

Najniższa cena: 96,75 zł
szt.
Zasilacz LED stałoprądowy ściemnialny DALI / PUSH-DIM 90W 250-1050mA 54-240V DC
Zasilacz LED stałoprądowy ściemnialny DALI / PUSH-DIM 90W 250-1050mA 54-240V DC

114,75 zł

Cena regularna: 135,00 zł

Najniższa cena: 119,00 zł

93,29 zł

Cena regularna: 109,76 zł

Najniższa cena: 96,75 zł
szt.
Zasilacz LED stałoprądowy ściemnialny DALI / PUSH-DIM 150W 250-1000mA 64-300V DC NFC
Zasilacz LED stałoprądowy ściemnialny DALI / PUSH-DIM 150W 250-1000mA 64-300V DC NFC

152,15 zł

Cena regularna: 179,00 zł

Najniższa cena: 162,10 zł

123,70 zł

Cena regularna: 145,53 zł

Najniższa cena: 131,79 zł
szt.
Zasilacz stałonapięciowy LED ściemnialny 0-10V / CCT 24V DC 150W 6.25A slim
Zasilacz stałonapięciowy LED ściemnialny 0-10V / CCT 24V DC 150W 6.25A slim

194,65 zł

Cena regularna: 229,00 zł

Najniższa cena: 229,00 zł

158,25 zł

Cena regularna: 186,18 zł

Najniższa cena: 186,18 zł
szt.
Zasilacz LED stałoprądowy ściemnialny ZigBee regulowany prąd 250-500mA 20-42VDC
Zasilacz LED stałoprądowy ściemnialny ZigBee regulowany prąd 250-500mA 20-42VDC

84,74 zł

Cena regularna: 99,70 zł

Najniższa cena: 99,70 zł

68,89 zł

Cena regularna: 81,06 zł

Najniższa cena: 81,06 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności Sklepu MSLED
https://msled.pl
(„Sklep”)

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

MS Elektronik Sp. z o.o. z siedzibą pod adresem ul. Jaworowa 4 84-200 Kąpino, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego - rejestru przedsiębiorców przez Sąd Rejonowy w Gdańsku XII Wydział Gospodarczy Rejestrowy, pod nr KRS 0000052347, NIP 5862055823, nr REGON 192302835, kapitał zakładowy 115500,00 zł, kapitał wpłacony 115500,00 zł.

Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych, napisz do nas na adres e-mail: shop@msled.pl.

TWOJE UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych, w tym uzyskania kopii Twoich danych (art. 15 RODO lub - jeśli ma to zastosowanie - art. 13 ust. 1 lit. f RODO),
  • ich sprostowania (art. 16 RODO),
  • usunięcia (art. 17 RODO),
  • ograniczenia przetwarzania (art. 18 RODO),
  • przeniesienia danych do innego administratora (art. 20 RODO).

A także prawo:

  • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:
    • z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na realizowanych przez nas prawnie uzasadnionych interesach) (art. 21 ust. 1 RODO);
    • jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego, w zakresie, w jakim przetwarzanie jest związane z takim marketingiem bezpośrednim (art. 21 ust. 2 RODO).

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw. Sprzeciw w odniesieniu do wykorzystywania przez nas plików cookies (o których przeczytasz poniżej) możesz wyrazić zwłaszcza za pomocą odpowiednich ustawień przeglądarki.

Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych w zależności od podejmowanych przez Ciebie działań.

1. Złożenie zamówienia w Sklepie

W jakim celu?
realizacja Twojego zamówienia
Na jakiej podstawie?
umowa sprzedaży (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) obowiązek prawny, związany z rachunkowością, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
Jak długo?
przez okres obowiązywania wyżej wymienionej umowy do momentu wygaśnięcia ciążącego na nas obowiązku prawnego, związanego z rachunkowością
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości złożenia zamówienia

2. Założenie konta w Sklepie

W jakim celu?
realizacja umowy o świadczenie usługi prowadzenia konta w Sklepie
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym konto zostanie usunięte przez Ciebie lub przez nas na Twoje żądanie
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości założenia konta i korzystania z jego funkcji, takich jak przeglądanie historii zamówień czy sprawdzenie statusu zamówienia

3. Nawiązanie z nami kontaktu (np. w celu zadania pytania)

W jakim celu?
obsługa Twoich zapytań lub zgłoszeń
Na jakiej podstawie?
umowa lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) – w przypadku gdy Twoje zapytanie lub zgłoszenie dotyczy umowy, której jesteśmy lub możemy być stroną nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia z Tobą komunikacji (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) – jeżeli Twoje zapytanie lub zgłoszenie nie ma związku z umową
Jak długo?
przez czas trwania wiążącej nas umowy lub – jeśli umowa nie zostanie zawarta - do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji* do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji - lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziemy mieli możliwości udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie lub zgłoszenie
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

4. Ustawienia przeglądarki lub inne zbliżone działanie zezwalające na prowadzenie działań analitycznych

W jakim celu?
analiza sposobu korzystania i poruszania się przez Ciebie po stronie internetowej Sklepu, celem dostosowania strony do potrzeb i zachowania Użytkowników
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Działania analityczne” i „Pliki cookies” Polityki prywatności)
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wygaśnięcia ważności lub usunięcia przez Ciebie plików cookies, wykorzystywanych do celów analitycznych*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie uwzględnimy Twoich preferencji dotyczących korzystania ze Sklepu w pracach nad jego rozwojem
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

5. Subskrypcja newslettera

W jakim celu?
wysyłanie newslettera
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usługi wysyłki newslettera (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym wypiszesz się z naszego newslettera
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości otrzymywania informacji dotyczących Sklepu i naszych usług

6. Podjęcie działania lub zaniechanie mogące powodować powstanie roszczeń związanych ze Sklepem lub naszymi usługami

W jakim celu?
ustalenie, dochodzenie lub obrona ewentualnych roszczeń, związanych z zawartą umową lub świadczonymi usługami
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych osobowych we wskazanym powyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do upływu okresu przedawnienia roszczeń lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
brak możliwości ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

PUBLIKOWANIE DANYCH

Jeśli zdecydujesz się na opublikowanie komentarza, jego treść oraz Twój podpis będą widoczne dla innych użytkowników Sklepu.

Nie ujawniamy innym użytkownikom Twojego adresu e-mail – chyba że sam to zrobisz.

DZIAŁANIA ANALITYCZNE

W ramach Sklepu prowadzimy działania analityczne, mające na celu zwiększenie jego intuicyjności i przystępności – w odniesieniu do Ciebie będzie to miało miejsce, jeśli zezwolisz na takie działania. W ramach analizy będziemy brać pod uwagę sposób, w jaki poruszasz się po Sklepie – a więc np. to, ile czasu spędzasz na danej podstronie, czy w które miejsca w Sklepie klikasz. Dzięki temu możemy dostosować układ i wygląd Sklepu oraz zamieszczane w nim treści do potrzeb Użytkowników.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL.

PLIKI COOKIES

Nasz Sklep, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.);
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia.

W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celach:

  • zapamiętywania Twojej sesji
  • statystycznych
  • marketingowych
  • udostępniania funkcji Sklepu

Aby dowiedzieć się, jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Poniżej znajdziesz informacje na temat funkcji przetwarzanych przez nas plików cookie oraz ich okresie ważności.

nazwa pliku cookie okres ważności pliku cookie funkcja pliku cookie
"_ga" czas trwania sesji śledzenie ruchu w sklepie msled w celach statystycznych

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies,
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

W takich przypadkach nie będziemy ich już dłużej przetwarzać.

Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Wikipedii.

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, które wspierają nas w prowadzeniu działalności. Powierzamy im do przetwarzania Twoje dane – podmioty te przetwarzają dane wyłącznie na nasze udokumentowane polecenie.

Poniżej znajdziesz listę odbiorców Twoich danych:

DZIAŁANIE ODBIORCY DANYCH PRZEKAZANIE DANYCH POZA UNIĘ EUROPEJSKĄ
każde działanie w związku ze Sklepem osoby współpracujące z nami na podstawie umów cywilnoprawnych, wspierające naszą bieżącą działalność nie ma miejsca
dostawca oprogramowania do prowadzenia sprzedaży nie ma miejsca
złożenie zamówienia w Sklepie biuro rachunkowe nie ma miejsca
zapis na newsletter lub wyrażenie zgody na przesyłanie wiadomości marketingowych podmiot zapewniający wysyłkę newslettera lub wiadomości marketingowych nie ma miejsca

A ponadto:

odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim jesteśmy zobowiązani do udostępnienia im danych.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl